Cosmeticsbazaar a optat pentru suspendarea temporara a activitatii pe perioada existentei riscului de contaminare cu COVID 19. Nu dorim sa contribuim la propagarea bolii prin transportatori, unitati postale si personalul serviciilor de curierat. Coletele trec prin nenumarate maini pana ajung la destinatie prin toata tara. Incercam sa va protejam prin masurile luate, multumim pentru intelegere. Websitul isi va relua activitatea imediat dupa stoparea raspandirii virusului .

Cosul meu

BRANDS
Cosmeticsbazaar a optat pentru suspendarea temporara a activitatii pe perioada existentei riscului de contaminare cu COVID 19.
Nu dorim sa contribuim la propagarea bolii prin transportatori, unitati postale si personalul serviciilor de curierat.
Coletele trec prin nenumarate maini pana ajung la destinatie prin toata tara.
Incercam sa va protejam prin masurile luate, multumim pentru intelegere.
Websitul isi va relua activitatea imediat dupa stoparea raspandirii virusului .


 

 


Produse Noi
Toate produsele
Newsletter
  Cod Spam* trei+3=?

Cum cumpar?

Modalitatea de a cumpara este relativ simpla!

Doar trebuie sa va creati un cont de utilizator, folosind o parola pe care suntei rugata sa va pastrati doar pentru Dumneavoastra.

Nu putem identifca persoanele care sunt diferite de utilizatorul inscris in caz de o alta persona va foloseste adresa de mail si parola.

Puteti sa va schimbati parola de acces oricind doriti.

Nu va solicitam date personale, decit cele stric necesare pentru livrarea produselor prin coletaria standard al Postei Romane sau Priori Post ( serviciu de curierat rapid oferit de Posta Romana).

Numarul de telefon al Dumneavoastra ne este util in cazul cand:

- coletul nu ajunge la timp; - adresa sau alte elemente necesare expedierii sunt incomplecte sau nu corespund codului postal arondat adresei indicate.

- serviciul de curierat va contacteaza prin acel numar de telefon in vedera stabilirii celui mai potrivit loc si ora pentru Dumneavoastra in vederea inminarii coletului.

Alegeti produsele dorite, iar dupa terminare verificati, adaugati sau stergeti oricare dintre ele.

Dupa incheierea cumparaturilor veti primi un email generat automat, care va afiseaza costurile si cantitatea, denumirea exacta si pretul produselor.

Factura finala va contine si cheltuielile de transport.

Pentru a elimina orice nelamurire, inadvertenta, sau eventuala lipsa din stoc a unui produs, va trimitem un alt email cu confirmarea comenzii Dumneavoastra, de aceasta data de o persoana.

Pentru orice intrebare suplimentara va rugam sa va adresati prim mail la : cosmeticsbazaar@gmail.com

Nici o solicitare, conversatie, intrebare nu va fi lasata fara raspuns.