Cosul meu

BRANDS
Cumparaturi minime acceptate 50 Lei produse fara transport inclus.
Transport prin Posta Ro. 15 Lei. Curierat rapid 25 Lei
La comenzi peste 200 Lei transport cu Posta Ro. - gratuit;trensport cu curier 13 Lei.
Toate comenzile se trimit doar dupa confirmare.
 

 

 


Produse Noi
Toate produsele
Newsletter
  Cod Spam* trei+3=?

Despre noi

Bine ati venit la magazinul nostru online!

Scopul acestui website este de a comercializa produse cosmetice la preturi acceptabile, fara a aplica cheltuielile specifice magazinelor de specialitate.
Suntem constienti ca nu putem compensa ambianta placuta, luminile staralucitoare si amabilitatea vinzatoarelor, posibilitatea de a pune mina pe produse, a le vedea, mirosii.

Ce putem oferii in schimb, sunt preturi care nu sunt incarcate cu costurile inerente ale acestor magazine:
- cheltuieli imense cu consumul de energie electrica (aer conditionat vara si incalzire iarna) si iluminatul generos;
- mobilierul elegant si luxuros;
- spatii de depozitare pazite;
- salariile angajatilor.

Website-ul functioneaza cu caracter experimental, de testare.

Deorece nu ne facem reclama pe alte site-uri sau pe retelele de socializare, ne putem baza doar pe reactiile pozitive a potentialilor clienti, si pe recomandarea acestora catre alte persoane.

In cazul in care experientele noastre vor fi pozitive si trecem de perioada critica, specifica pentru oricare magazin online, vom largii scala de produse cu game apropiate si informatii utile( aromoterapie, bioproduse, forum deschis, download-uri pentru cataloage, indrumare in domeniul cosmeticelor si aplicatii diverse).

Pana atunci va putem garanta doar garantia originalitatii/calitatii si a satisfactiei 100%.

Pentru mai multe detalii vizitati capitolul "Termeni si conditii".

Declaratie de confidentialitate on-line:

• Noi intelegem cat este de importanta protejarea confidentialitatii vizitatorilor siturilui si ca informatiile despre Dvs. sunt un subiect delicat. Tratam datele Dvs. personale in conformitate cu legile Uniunii Europene, si cu alte reglementari locale cu privire la stocarea, procesarea, accesul si transferul datelor cu caracter personal.
Partajarea si transferul datelor personale ale utilizatorilor:
• Nu vom vinde sau transfera in niciun fel informatiile dvs. personale identificabile, niciunui tert pentru utilizarea lor de catre acesta in scop de marketing direct/indirect.
• Nu vom oferi datele Dvs de contact si informatii financiare doar in cazul in care aceasta se leaga de o infractiune, sau contravine unor legi pe teritoriul Romaniei ( de ex: folosirea datelor Dvs de terta persoana intr-un mod fraudulos - provocare de daune financiare, sau lezarea intimitatii; cazuri similare...).
• La solicitarea stergerii datelor personale( nume, adresa, nr. telefon, adresa emai, parolaa utilizator); inclusiv activitatea comerciala a Dvs, vom rapunde promt si intotdeauna pozitiv.
Doar trimiteti email de pe adresa Dvs - cea indicata de Dvs pe site (www.cosmeticsbazaar.ro) -  cu textul: ”Erase – Stergere”, iar noi vom proceda in consecinta.

Legaturi catre alte siteuri :

Siteul nostru NU CONTINE legaturi (link-uri) catre site-uri de pe Internet ( nici cele de socializare ! ) care pot colecta/oferi informatii despre/catre vizitatorii nostri.

Nu sprijinim nicio campanie de marketing directa sau indirecta, bazata pe datele personale al niciunui utilizator al www.cosmeticsbazaar.ro

• Noi colectam numai informatii personale identificabile si numai in masura in care decideti sa ni le oferiti, deobicei pentru o livrare prompta si exacta ( date solicitate de serviciile de curierat sau Posta Romana)
• Nu vom divulga nici o informatie personala identificabila niciunor terti, pentru propria lor politica de marketing.
• Datele cumparatorilor nostrii sunt stocate doar pe serverele aflate in afara tarii si nu pe calculatoarele noastre.

Respectam dreptul Dvs. la exprimare libera, motiv pentru care orice observatie, comentarui, critica, propunere va fi luata in considerare si vom cauta solutionare.