Cosmeticsbazaar a optat pentru suspendarea temporara a activitatii pe perioada existentei riscului de contaminare cu COVID 19. Nu dorim sa contribuim la propagarea bolii prin transportatori, unitati postale si personalul serviciilor de curierat. Coletele trec prin nenumarate maini pana ajung la destinatie prin toata tara. Incercam sa va protejam prin masurile luate, multumim pentru intelegere. Websitul isi va relua activitatea imediat dupa stoparea raspandirii virusului .

Cosul meu

BRANDS
Cosmeticsbazaar a optat pentru suspendarea temporara a activitatii pe perioada existentei riscului de contaminare cu COVID 19.
Nu dorim sa contribuim la propagarea bolii prin transportatori, unitati postale si personalul serviciilor de curierat.
Coletele trec prin nenumarate maini pana ajung la destinatie prin toata tara.
Incercam sa va protejam prin masurile luate, multumim pentru intelegere.
Websitul isi va relua activitatea imediat dupa stoparea raspandirii virusului .


 

 


Produse Noi
Toate produsele
Newsletter
  Cod Spam* trei+3=?

Garantii

Garantia 100% este valabila pentru o perioada de 14 zile calendaristice de la data achizitionarii. (Conform reglementarilor U.E. cu privire la comarcializarea produselor online.)

Conditiile de returnare a produselor:

Produsele se pot returna in urmatoarele conditii:
•Produs care nu este conform cu specificatiile din oferta vanzatorului (gramaj diferit; culoare profund diferita fata de cea afisata;alt producator decat cel indicat).
•Produs care nu este conform specificatiilor mentionate in comanda cumparatorului (alt produs expediat decat cel din comanda - din eroare umana)
•Produs nefunctional la receptia coletului (produse care sunt sigilate din fabricatie - nu se poate verifica integritatea lor si la deschiderea produsului prezinta defectiuni de fabricatie).

Pentru a demara procedura de retur, clientul trebuie sa trimita o cerere de retur produse la adresa de email: cosmeticsbazaar@gmail.com.                                        

Cererea trebuie sa contina OBLIGATORIU:

•1. Numarul si data emiterii comenzii;
•2. Numele si prenumele dvs.;
•3. Adresa de e-mail folosita la inregistrarea contului;
•4. Cauzele/motivele care au dus la aplicarea procedurii de retur.

  • Procedura de retur:

Pentru returnarea banilor 100% a contravalorii produsului retur, procedura este prin returul produsului intr-un colet prin Posta Romana cu plata ramburs.   

        Costurile de transport ale returului vor fi suportate de cumparator.

Exceptie fac produsele care din eroarea vanzatorului difera fata de cele din comanda.

(In acest caz "Cosmeticsbazaar" va suporta toate cheltuielile de transport pentru ca produsele comanadate sa intre in posesia clientului care le-a comanadat.)


Contravaloarea produsului 100% va ajunge prin mandat cu plata ramburs la cumparator.


Garantia 100% este valabila pentru o perioada de 15 zile calendaristice de la data achizitionarii. (Conform reglementarilor U.E. cu privire la comarcializarea produselor online.)

  • Ce nu vom face!

•    Nu vom accepta scimbarea produselor care sunt vizibil / intens consumate (golite), sau cu continutul inlocuit / schimbat.
•    Nu trimitem produse la adrese incomplecte, neidentificabile si la cutii postale (C.P. nr. XXXX).

Multumim pentru intelegere!